Enquete Leefbaarheid Noordbroek: Uitslag bekend

Denkt u met ons mee? 

De Dorpsadviesraad Noordbroek is bezig met het ontwikkelen van een blik in de toekomst. Deze toekomstvisie geldt voor een periode van 10 jaar. In deze visie willen we vastleggen hoe wij als bewoners het dorp in de toekomst het liefst zien. 

Hiervoor hebben we de input, meningen en ideeën van u nodig.  

Om subsidie voor concrete plannen te verkrijgen, vragen o.a. gemeentes of subsidieverstrekkers om zo’n toekomstvisie. Daarom stellen we het erg op prijs dat u deze enquête invult. Het is voor alle inwoners van belang om hierover mee te denken.  

Hierbij kunt u denken aan: wonen; verkeer; energietransitie; recreatie en maatschappelijke ontwikkelingen, etc.  

We willen graag dat u deze Enquête digitaal invult. De enquête kunt u hier terugvinden. Wij willen u vriendelijk verzoeken om voor 15 oktober de enquête in te vullen. Na 15 oktober is deze link niet meer bereikbaar.

Toch nog liever een papieren variant? Deze kunt u hier downloaden. Deze kunt u uitprinten en ingevuld inleveren bij de SPAR of in het MFC.

DE UITSLAG IS BEKEND!

We hebben alle uitslagen ontvangen en deze netjes verwerkt. we hebben 700 enquêtes verstuurd en hebben daar 178 reacties op gekregen. Daar zijn we enorm trots op en we willen iedereen bedanken die de enquête hebben ingevuld! Uiteraard willen we de uitslag met jullie delen. Op deze site kunt u de uitslag hier vinden.