Secretaris DAR Noordbroek gezocht

De DAR, Dorps Advies Raad Noordbroek, is op zoek naar een nieuwe secretaris.

Als secretaris van de DAR verricht je organisatorische, secretariële en administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de DAR. Je draagt in overleg met de voorzitter zorg voor de voorbereiding en de verslaglegging van de vergaderingen.  Je draagt zorg voor de archivering van alle OR-stukken (op een digitale manier d.m.v Teams).

De vergaderingen vinden plaats op de 2e maandag van de maand, in het MFC (want dat mag weer!)

Lijkt het jou leuk om op die manier een actieve bijdrage te leveren aan Noordbroek zodat Noordbroek een levende gemeenschap blijft? Laat het ons dan weten. Stuur een e-mail naar info@darnoordbroek.nl of laat via het contactformulier via onze site een bericht achter. We nemen daarna contact met je op!