Fietsplan gemeente Midden-Groningen

Fietsenplan gemeente Midden-Groningen.   

Het kinderfietsenplan zet zich in voor kinderen van 5-12 jaaruit gezinnen met minimale middelen. “Iedereen moet mee kunnen doen” daar maakt de gemeente zich sterk voor. Achter dit fietsenplan zit ook nog een duurzame visie: fietsen krijgen een 2e, 3e enz. leven. De ANWB zamelt gebruikte fietsen in, deelnemers van WerkPro knappen de fietsen op, stichting Leergeld koopt de fietsen en verstrekt ze via de webwinkel van het Meedoenfonds. Een vrijwilliger van Maxima gaat met het kind naar de opslag van de fietsen, waar een passende fiets uitgezocht kan worden.

Hoe kun je een fiets aanvragen?
Kinderen die aangemeld zijn bij Meedoen Fonds  kunnen in de Webwinkel een aanvraag indienen. Hier staat beschreven welke voorwaarden er zijn. Daarna neemt stichting Leergeld contact op om verdere afspraken te maken.Bij vragen over het Fietsenplan kun u ook terecht bij het DorpsInformatiePunt in  het MFC de Noordsuthoeve  op dinsdag- en woensdagmorgen van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Wij wensen een ieder een gezond en gelukkig 2020!

En……hebt u goede voornemens voor 2020 ??? 

Kom knutselen op dinsdag, klaverjassen op woensdag en/of sporten op vrijdagmiddag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *