Dorpsinformatiepunt wordt DCZ Mit Mekoar

Wegens gezondheidsklachten van de vaste medewerker Fijko Slijm is vanaf woensdag 6 maart j.l. het Dorpsinformatiepunt gesloten. Fijko heeft een neurologisch probleem en heeft beperkt afasie. Hij komt dus niet meer terug. Fijko dankt een ieder voor de goede samenwerking in de afgelopen 4 1/2 jaar!
Na overleg met de Dorpszorgcoöperatie is besloten dat Mit Mekoar deze taak overneemt. Om gebruik te maken van incidentele hulp is het niet nodig lid te zijn van het DZC. Mit Mekoar gaat proberen alle vragen te beantwoorden en kan rekenen op ondersteuning van het Maatschappelijk Activiteiten Centrum. (MAC) in Muntendam. U kunt terecht met uw vragen over zorg- en dienstverlening en vrijwillige hulp. Ook voor tuinvragen dus. Wij zoeken, samen met U, welke ondersteuning het beste past bij u. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor het DZC Mit Mekoar, we kunnen hulp gebruiken die u kan helpen of ondersteunen met uw vraag. Of we leggen namens u contact met een andere organisatie waar u verder wordt geholpen. Het loket van DZC Mit Mekoar is maandag- en donderdagmorgen van 10:00 uur tot 12:00 uur open. Het is gevestigd in Gockingaheem. U kunt zich melden bij de receptie, dan wordt u doorverwezen. Of neem contact op via info@mitmekoar.nl of bel 06 – 21135662.

Dorpsinformatiepunt Noordbroek
Locatie Gockingaheem

Havenstraat 2
Noordbroek 9635 CL
Open ma en do 10:00 uur tot 12:00 uur
e-mail: info@mitmekoar.nl
Tel. 06 – 21135662

MAC Muntendam 0598-729393
e-mail: mac@midden-groningen.nl
Of klik voor de website MAC