DAR bestuursleden

 

Ida Iden
Ik woon sinds 1985 in Noordbroek aan de Zuiderstraat..
Ik zit in de DorpsAdviesRaad omdat ik me graag wil inzetten voor het wel en wee van Noordbroek  en het leefbaar en actief houden van ons dorp. Ik verzorg het secretariaat van de DAR. Daarnaast hou ik mij, samen met Anneke Kaipatty , bezig met het ouderenwerk. Verder onderhoud  ik namens de DAR de contacten met het DorpsInformatiePunt.

Jacob Meijerhof

Jelte Ruiter

Janneke Sienot
Sinds2018 zit ik in het bestuur van de DAR. De reden is dat ik mij graag wil inzetten voor het dorp. Het dorp waar ik met veel plezier woon sinds 1981.

Anneke Kaipatty
Ik woon in Noordbroek en al enkele jaren maak ik deel uit van de DAR. Samen met Ida Iden heb ik als specialiteit ouderenwerk onder mijn hoede.

Aniek de Vries
Ik woon sinds 1982 in Noordbroek. Wij ervaren  het dorp Noordbroek als een fijn dorp, waar veel wordt georganiseerd en waar men op elkaar kan bouwen.
Ik zit sinds 2015 in de Dorpsadviesraad. Mijn focus ligt op de doelgroep jongeren. Ik wil graag weten wat hen bezighoudt en hoe we het zo plezierig mogelijk kunnen maken binnen het dorp. 
Ik zit ook in de werkgroep Jongeren. Ben je mogelijk enthousiast om ook hier zitting in te nemen??  Meld je dan aan als werkgroeplid!

Fijko Slijm
Ik woon in Muntendam aan de Nieuweweg.
Ik ben geen lid van het bestuur van de DorpsAdviesRaad, maar heb wel twee connecties:

- ik ben vrijwilliger op het DorpsInformatiePunt Noordbroek, de thuisbasis van de DorpsAdviesRaad, gevestigd in het MFC 
- ik onderhoud inhoudelijk , onder verantwoordelijkheid van de DorpsAdviesRaad, deze website. Het DorpsInformatiePunt is een een onderdeel van het MAC Menterwolde.

Agenda

zo ma di wo do vr za
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31