Subsidie uit het Dorpsbudget van Noordbroek

In 2012 heeft de gemeente Menterwolde besloten op aan de Dorps (Advies) Raden in de gemeente met ingang van 2012 een jaarlijks dorpsbudget beschikbaar te stellen.

 

Het budget is beschikbaar voor dorpsactiviteiten. Het doel is dorpsbewoners medeverantwoordelijk te maken voor de financiering, initiëring en betrokkenheid bij de activiteiten in het eigen dorp. Een ander doel is participatie van de dorpelingen bij hun dorp te behouden en te vergroten. Om voor een subsidie in aanmerking te komen is het van belang dat de activiteit/het evenement wordt georganiseerd met inzet van vrijwilligers uit het dorp Noordbroek en dat deelname voor de noordbroeksters laagdrempelig is. Enkele voorbeelden: Kinderspelweek, Sinterklaasintocht, Kerskuier enz. Zolang er maar geen sprake is van enig commercieel belang of achtergrond. Bedrijfsmatige projecten zoals bijv. een braderie zijn dus uitgesloten. Bij de aanvraag dient wel een begroting voor het evenement te zijn bijgevoegd, evenals, zo mogelijk, een  recente jaarrekening. De aanvraag kan zowel pert mail als per post worden ingediend.
Voor de juiste aderessering zie het aanvraagformulier. KLIK hier voor het formulier. (het formulier is helaas niet digitaal in te vullen, gelieve deze dus eerst te printen). Voor de verstrekking van financiele middelen is geen tegenprestatie vereist. Wel stellen wij het echter op prijs als u in publicaties en aankondigingen van de activiteit?het evenement zou willen vermelden:
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het dorpsbudget  van de Dorps Advies Raad Noordbroek.

Agenda

zo ma di wo do vr za
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29