DEELNEMERS GEZOCHT VOOR HET PLATTELANDSPANEL / DIALOOGTAFEL AARDBEVINGEN.

De Dorps Advies Raad Noordbroek is lid van de Vereniging Groninger Dorpen. Als u het nieuws omtrent de aardbevingen in onze provincie heeft gevolgd dan komt het woord “DIALOOGTAFEL” u niet geheel onbekend voor. De vereniging Groninger Dorpen is een van de deelnemers aan deze DIALOOGTAFEL. Om die reden heeft de vereniging ons benaderd en verzocht om deel te nemen aan het Plattelandspanel. Groninger Dorpen wil de actuele gespreksonderwerpen van de Dialoogtafel graag voorleggen aan een zo breed mogelijk panel van plattelandsbewoners (het plattelandspanel). Er wordt per keer een beperkt aantal actuele stellingen aan u voorgelegd waarop u kunt reageren. Ook zal het plattelandspanel worden uitgenodigd voor zogenaamde ‘bijzettafels’, waar ook ruimte is voor toelichting op en vragen over de specifieke onderwerpen van de Dialoogtafel.

Bent u, als dorpsgenoot, geïnteresseerd om mee te denken en te doen? Neem dan contact met ons op via ons emailadres darnoordbroek@planet.nl of klik direct op de volgende link:http://www.groningerdorpen.nl/aardbevingen/dialoogtafel

Via deze link komt u direct op de pagina van de Vereniging Groninger Dorpen en kunt u zich met uw emailadres aanmelden om aan het plattelandspanel deel te nemen. U krijgt dan automatisch een uitnodiging per email om deel te nemen aan een peiling.

Hoe meer deelnemers voor het Plattelandspanel, hoe beter!

Ondertussen is ook www.dialoogtafelgroningen.nl online. Hier vindt u informatie over wie aan de Dialoogtafel vertegenwoordigd zijn, nieuws, contactgegevens en antwoorden op veelgestelde vragen. Daarnaast kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief van de Tafel, en vindt u onder Documenten stukken over de werkwijze en vergaderstukken.

omschrijving aardbeving

Agenda

zo ma di wo do vr za
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31