Bazaar ten bate van het MFC Noordbroek zeer succesvol

De organisatie kan met tevredenheid terugkijken op de bazaar van 28 september j.l. De inspanningen vooraf zijn niet voor niets geweest. Het was er gezellig druk. Jong en oud deden vol overgave mee aan de diverse raad- en behendigheidsspelletjes.

Een korte samenvatting van enkele activiteiten. Men kon b.v. raden uit welk land een bepaalde klederdracht kwam; een raadspel van de dames van de volksdansgroep Noordbroek. De hoofdprijs werd gewonnen door Marjolijn Hoogland. Naar het gewicht van een miniatuur mammoetkraan kon ook worden geraden. Dit was het raadspelletje van de Ondernemers Vereniging Noordbroek. De prijs ging uiteindelijk naar Sven Clements. Hij wist op 2 gram na het juiste gewicht te raden, namelijk 2138 gram. Bij het sjoelen van de EHBO won Maaike Rijks bij de volwassenen en Leonie Weerman won bij de jeugd. Ook de door diverse verenigingen gemaakte spullen gingen gretig van de hand, zoals de cakes van de Vrouwen van Nu en de vogelvoeder hangers van de Deurdouwers. Teveel om allemaal op te noemen. En natuurlijk was er ook het Rad van Avontuur met Johan en Engbert, met veel prijzen van een gulle ondernemer.

Al met al was de uiteindelijke opbrengst ruim 3300 euro. Los van deze opbrengst werden er ook nog 70 kleistenen van 20 euro per stuk verkocht. Ondanks de huis aan huis actie in Noord- en Zuidbroek en de berichtgeving in de Tussenklappen waren veel mensen niet van de actie op de hoogte. Vanwege het succes wordt de stenenactie nog met 3 weken verlengd. Over hoe u nog mee kunt doen leest u meer in de advertentie elders in de Tussenklappen. Voorzitter Tonny Bos van het dorpshuisbestuur is blij verrast met de opbrengst en bedankt een ieder die zich hiervoor heeft ingezet.

Agenda

zo ma di wo do vr za
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31