DorpsAdviesRaad (DAR

Het doel van de DorpsAdviesRaad (DAR) is het verbeteren van de leefbaarheid in Noordbroek. Om dit te bereiken is het nodig dat wij goed weten wat er speelt in het dorp. Deels doen we dit doordat mensen van diverse geledingen uit de samenleving zitting hebben in de DAR.

Sinds november 2008 beschikken we over deze website. In eerste instantie was de site bedoeld om informatie te delen met het dorp (en de rest van de wereld). Zo stellen de leden van de DAR zich voor, leest u de notulen van onze vergaderingen en vindt u informatie over het steunpunt, onze thuisbasis. Ook kunt u informatie vinden over speciale projecten waar wij ons mee bezig houden. U kunt bijvoorbeeld de dorpskrant nog eens digitaal nalezen. Ook vindt u alle informatie over de ontwikkeling van het nieuw te bouwen Multi Functioneel Centrum (MFC), waar diverse belangengroepen druk mee bezig zijn.

Een belangrijk onderdeel van het digitale dorpsplein is de linkpagina. Hier vindt u diverse “verbindingsstraatjes” naar de sites van instellingen en verenigingen in ons dorp.

Meest recente aanwinst is een activiteitenkalender. We willen op 1 plaats alle (niet commerciële) activiteiten in ons dorp verzamelen. Doel hiervan is een betere bekendheid geven aan de diverse activiteiten die in Noordbroek worden georganiseerd en waar nodig deze op elkaar af te stemmen. Activiteiten kunnen elkaar immers versterken. Een aantal organisaties heeft al aangegeven van de activiteitenkalender gebruik te willen maken. Regelmatige gebruikers krijgen een eigen inlog, zodat ze hun eigen activiteiten kunnen beheren. Incidentele gebruikers kunnen een activiteit doorgeven via de mail: info@darnoordbroek.nl, of via de knop “Contact” die u bovenaan dit scherm vindt.

Om een zo gezellig mogelijk dorpsplein te maken, hebben we uw hulp nodig. Organiseert u een activiteit?, heeft u een site over Noordbroek en wilt u “gelinkt” worden? of heeft u een goed idee hoe we onze site verder kunnen ontwikkelen?: laat het ons dan weten. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening.

Dit digitale dorpsplein is pas een succes als u meedoet!

Agenda

zo ma di wo do vr za
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31